Faxbrevlåda

Skippa pappret – hantera fax i datorn

Digital faxhantering

Vår digitala faxbrevlåda överbryggar den analoga världen med den digitala.

Ta emot och administrera alla inkommande fax på ett smidigt sätt direkt i datorns e-postklient

Detta är Coretys faxlåda

Faxbrevlåda

En modern, digital fax, länge leve faxen!

Slipp pappersarbetet och den krånglande faxmaskinen som kommer med fax. Sortera dina inkommande fax i mappar i din e-postklient istället. Våra faxtjänster överbryggar den analoga världen med den digitala och låter dig fokusera på faxmeddelandets innehåll istället för pappershanteringen.

Fax kan vara ett fantastiskt verktyg, dock vill man slippa alla papper, dåliga kopior och ständiga promenader mot faxmaskinen. Corety erbjuder alla sina kunder en digital fax där du kan ta emot och administrera alla inkommande fax på ett smidigt sätt direkt på din dator.

Varje fax omvandlas till ett vanligt e-postmeddelande och i mailet bifogas ett PDF-dokument. Du kan välja om ni vill ha ett faxnummer för hela bolaget, ett faxnummer för varje medarbetare eller en kombination av dessa.

Slipp fasta anslutningar

Corety ser till att redan inarbetade faxnummer blir digitala, så att du som kund inte behöver kommunicera ett nytt faxnummer externt.

Ta emot fax, alltid, överallt

Eftersom vår tjänst är digital, innebär det att du enbart behöver en dator och en internetanslutning för att ta emot dina faxmeddelanden. Du behöver inte fysiskt vänta vid faxmaskinen för att ta emot fax längre.

Du sparar alla dina faxmeddelanden i din e-postklient (läs mer om våra maillösningar) och de är därför lagrade och säkrade. Du behöver inte spara papperskopior längre, utan har allting digitalt antingen på din dator eller på en server (läs mer om Coretys filserverlösning).

Kontakta oss för mer information om vår faxbrevlåda

Kontakta Corety