Referenskunder

inRiver är ett mjukvarubolag med verksamhet i flera länder. Vi ville hitta ett enkelt och effektivt verktyg som stödjer vårt mobila arbetssätt globalt. Med dagens teknik är video en utmärkt lösning som dessutom är miljövänlig. Vi sökte en videolösning och leverantör som kunde integrera traditionella konferensrum med stora TV-skärmar ner till mobila enheter såsom t ex smartphones på ett smidigt sätt. Vi har tittat på flera olika alternativ, och fastnade tillslut för Coretys tjänst Vidyo. Vi upplever att vi får den flexibilitet vi efterfrågar i kombination med riktigt hög kvalitet!

Jimmy Jeppson, VP Sales Development iNriver


Markslöjd Lighting Group

Hej Alexander!

Jag vill passa på att säga att vi med bytet till er från våra tidigare mobila växel har kommit ifrån i stort sett alla klagomål som personalen tidigare haft på växeln. Tack!

Cecilia Dolving, Team Leader Kundcenter


Joblink

Vi har en växel från Corety med både fasta Ip-telefoner och mobiltelefoner i Coretys nät. Jag imponerades egentligen redan vi installationsprocessen som jag upplevde gick extremt smidigt, mot vad jag tidigare upplevt. Växelns funktioner hjälper oss att bli mer effektiva i vårt arbete, vi är nöjda med priser och avtal och vi får bättre service än någonsin tidigare.

Helt fantastiskt!

Fredrik Mohlin, VD

 


3N – Produkter/ Aviko Norden

Vi beställde en Coretyväxel via en av Coretys återförsäljare. Vi finns på flera orter och är drygt 60 telefonanvändare på företaget. Vi är på alla sätt nöjda med vårt val. Vi styr och kontrollerar stora delar av växel själva och våra telefonister har telefonistplatser med alla önskvärda funktioner. Killarna från återförsäljaren fanns på plats under driftsdagarna och vi har under hela processen känt att vi får bra service och support! Jag kan varmt rekommendera Corety!

Tony Winberg, ekonomichef


Ödmans Från Golv till Tak

Vi har all telefoni och växel hos Corety sedan ca ett år tillbaka. Vi är väldigt nöjda med både tjänster och service och kan verkligen rekommendera andra att välja Corety. Jag har tipsat två av mina kollegor i branschen som nu också använder deras tjänster och är lika nöjda som jag. Som butik har vi öppet även på¨helger och jag får alltid bra svar från min kontaktperson, oavsett när jag ringer.

Anders Ödman, VD

 


Nisses Varuhus

Vi bytte till Corety Centrex från en fysisk växel. Vi har två butiker som numera är integrerade i samma växelsystem. Vi har med hjälp av vår kontaktperson skräddarsytt en lösning som inkluderar både dect telefoner, mobiltelefoner och vanliga fasta ip-telefoner. Jag är imponerad av alla tjänsterna som växeln erbjuder, att hantera våra egna öppettider och svarsmeddelanden tex är en dröm jämfört med allt jag tidigare upplevt. Fantastik service och fantastiskt engagemang! Jag ställer gärna upp som referens.

Anders Karlsson, VD


Österlens Advokatbyrå

Äntligen!

Äntligen en teleoperatör som fattat begreppet service! Vettiga priser och möjligt för mig och mitt företag att verkligen skräddarsy växeln precis efter våra önskemål. Klockrent!

Johan Fredriksson, Ägare